Powered By Blogger

lördag 30 juli 2011

Jaha, då var denna semester slut!


Ja, det var som man misstänkte; 4 hela veckor har känts som 2. Varför går tiden dubbelt så fort när man är ledig? Beror det på att man kopplar av? Kan det vara åldern som påverkar? Nåja, jag har kopplat av, det får man ärligen erkänna.

Semestern började med att jag gick in och jobbade på måndagen, inga problem, skönt att lixom avsluta ordentligt och gå på semester med gott samvete. Fortsättningen av veckan gick åt till lite inköp, en heldag med barnbarnen (najs), samt att packa resväskan inför stundande Kreta-besök.

Veckan på Kreta blev alldeles underbar. Genomsnittlig värme hela veckan, 30 grader! Inte ett moln på himlen på hela veckan. God mat, god dricka, lite shopping och förstås härliga salta bad....



För övrigt har vi varit lite runt och kört i Smålands djupa skogar bl.a. lite glasbruk, promenader osv. Tyvärr har inte mathållningen varit den bästa, då man emellanåt har stoppat i sig lite osunt med tanke på akut hunger, men, det är bara att ta nya tag och fortsätta leva som vanligt igen.



Det känns lite vemodigt att gå iväg och jobba igen, men när man väl kommer igång så går det. Man får helt enkelt se framemot nästa stundande resa som är redan om 12 veckor (!), till Kanarieöarna, Fuerteventura, med hela familjen, barn med respektive och barnbarn.... najs. Något att se framemot alltså, och, om 4 veckor gått så här fort, då går 12 veckor fort oxå.

Nej, nu får jag dra nytta av min sista helg och inte spilla den framför datorn. Ha det underbart, och ni som går tillbaka till jobb, ha det gött med det, och ni som har semester kvar.... NJUT!

Kramizzar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar