Powered By Blogger

måndag 14 februari 2011

Det går bättre och bättre dag för dag :)

Ja, det är sant. Efterhand känns det mycket lättare. Klart att man får lite munvatten när dofterna efter en god maträtt eller så når näsan, men skam den som faller för frestelserna!

Har ikväll inmundigat en god het grönsakssoppa, med små goa morotsbitar i. Ärligt, detta är nog den goaste av alla mina drycker/soppor, fast den är vegetarisk.

Hekto på hekto rinner av kroppen, jag börjar faktiskt att känna förändringar redan. Mina jeans börjar säcka i låren, och en kollega till mig sa faktiskt idag att hon såg att byxorna börjar bli lite säckiga, hahaha. Lite kul att folk märker något även om det bara är - 4 kg hittills....undrar hur jag ser ut när jag nått mitt mål, hahah.

Har bestämt mig för att var 10:e kg jag minskar, ska jag belönas! Inte mat naturligtvis, men det finns små små grejor man kan unna sig. Fina naglar, massage, ansiktsbehandling osv...



Tack och hej, leverpastej!

5 kommentarer:

  1. Hej! Lite nyfiken på hur mkt du ska gå ner?
    Vad duktig du är! Jag hade aldrig klarat det!!

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Hej Sandra! Om någon är duktig så är det du! Jag har 50 kg att göra mig av med, det blir något av en utmaning! Inte för att jag är mega-stor, men bär verkligen omkring på stor övervikt. Lycka till med ditt eget och kram på dig!

    SvaraRadera
  4. Det ska VI göra :) en kompis till mig började samtidigt på sin viktminsknings resa och hon gick i mål i dag :) -51kg!! Så det finns hopp!!

    SvaraRadera
  5. Oh, det låter fantastiskt Sandra! Du är snart där du oxå :). Vi håller varandra uppdaterade...tur att FB och bloggen finns, eller hur? Kram

    SvaraRadera