Powered By Blogger

söndag 16 maj 2010

Vad hände igår, och vad hände idag......eh....

....får se om jag kommer ihåg....

Javisst, det gör jag ju. Vi hade våra bästa vänner på besök igår kväll på en liten bit mat och lite gotter. Alltid lika mysigt att umgås med dem, så lugnt och så skönt. Innan på dagen hade man ju så klart sprungit runt med röret....dammvippa och golvmopp.....alles ska vara under kontroll när man får besök, så är jag av naturen....

Eftersom vi inte bor på den största ytan i Skåne, så går städningen rätt så fort :o). Det innebar ju tid över till att ta en sväng utanför dörren under tidig eftermiddag. Vi valde att köra till Skivlagret och köpa in lite ny musik. Jisses vilket väder det var....jag säger bara Monsun-regn, släng dig i väggen....i Skåne kan det minsann regna så det står härliga till. Alla blommor på terrassen är nu grundligt genomvattnade, och behöver nog inte se vatten på några dygn...suck.

Köpte en CD med Susan Boyle, ni vet kvinnan som upptäcktes av en slump, där de inte trodde att hon hade begåvats med en sådan sångröst som hon har!!!!! Fantastisk skiva vill jag säga. Njöt i fulla drag. Det blev även en skiva med Timotej...bra musik de oxå, men en väldig skillnad på röster när man först avverkade Susan Boyle...hehe..... Nåja, det är bara unga tjejer med unga fina röster, inte dum skiva faktiskt. :o).


Ja, idag då...ja, då var man ju trött efter igår, och vädret, det mulna, gråa, tråkiga, gjorde ju inte en piggare. Vi var ju ute en sväng idag oxå, och då tittade faktiskt solen fram ett par ögonblick, och det var verkligen en glädje att se.....man vägrar t.o.m att ta på solbrillor för att kunna njuta av att få kisa mot solen några minuter....hehe....det hör ju inte till vanligheterna denna månad, framtill nu iaf.

Eftersom vi alltid kollar in väderleksrapport på Danmarks kanal 2, så får vi ju nu glädja alla med att vädret ska bli bättre och bättre allt eftersom veckan förlöper.... Inte helt fel. Nordanvindar och grader upp till 22 på fredag, inte att förakta..... Kan det vara sommaren som är på väg? Vi får helt enkelt hoppas. Kylan som vi har är senast uppmätt år 1997, det är ju en stund sedan, därför kommer man inte ihåg...hehe. Nåja, den som väntar på något gott väntar inte förgäves sägs det.

Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar