Powered By Blogger

onsdag 23 februari 2011

Uff, trötta dagar.....

Igår blev det inte bloggat, helt slut i rutan! Känner likadant idag, lite hängig, men inte allvarligt, men hängig ändå, och inte på mitt sprudlande humör!



Tror inte det är min ketonfas som spökar, eller, jag vet inte. Följer mitt program till punkt och pricka, men har inte ens orkat väga mig för att vara *nyfiken*.

Ärligt talat, jag börjar bli rätt så trött på "sopporna". Problemet är nog för att jag inte är hungrig, så man längtar lixom inte till man ska få i sig lite näring. Konstig känsla egentligen. En sådan mättnadskänsla har jag inte ens känt när jag vräkte i mig som mest av mat. För stunden kanske, men på ett annat sätt, men nu känns det mest som om den flytande födan räcker enda upp till struphuvudet, haha.

Får väl kolla lite imorgon om vågen har förändrat sig, det hoppas man ju. Känner att mina kläder börjar bli lite lösa. Framförallt mina jeans. Herregud, när jag började hade jag livremmen på yttersta hålet, och idag gick den 4 hack in....eh....förvånad blev jag, men en ljuvlig känsla!

Eftersom jag känner mig lite hängig och trött så är väl inspirationen inte så stor för övrigt menar jag, när det gäller bloggandet och annat. Jag är nog trött hela jag, men har mycket på jobb, det påverkar ju en del kan jag tänka.

Igår kväll somnade jag vid halv 8, och vaknade bara upp i små snuttar, inte tillräckligt stora för att masa mig upp och borsta tänderna och gå och lägga mig i min säng. Nä, det blev soffliggande till miss i nassen....höjden av trötthet vill jag säga. Men, det kan bara bli bättre. Snart stundar resa till sol och salta hav, det ser man framemot :).

Tack för denna dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar